Stadscafé In den Grooten Slock

In den Grooten Slock is het oudste café van Amersfoort, en ademt ook absoluut die sfeer uit. In den Grooten Slock heeft alles wat men van een Stadscafé mag verwachten, en meer!

Over “In Den Grooten Slock”

Kom lekker borrelen en/of eten in ons mooie stadscafé. Voor lunch en diner !

Dit prachtige authentieke Stadscafé staat op plaats nummer 54 van de Café Top 100 van Nederland !

Een prachtige gevel met kleine glas-in-lood raampjes bepalen het decor van dit café. Het café heeft bovendien een prachtig groot in de zon gelegen buitenterras, wat overdekt en verwarmd is, waardoor nagenoeg het hele jaar hiervan gebruik gemaakt kan worden. Het bevindt zich recht tegenover In den “Kleinen” Hap en Happerij & Tapperij. Hierdoor vormen de drie horeca gelegenheden drie unieke pandjes in het centrum van historisch Amersfoort.

In Stadscafé In den Grooten Slock kan men diverse versnapering van de uitgebreide menukaart nuttigen tijdens de lunch of diner. ’s Avonds is het een gezellige plek om na te borrelen, of om gewoon een biertje te pakken. Wij zijn trots op onze kwaliteitsproducten van Hertog Jan, Segafredo en Coca Cola. Wij beschikken over een zeer uitgebreide bierkaart en hebben 9 tappunten voor een ruim assortiment tapbieren, die mee wisselen met de seizoenen.

Uniek in Amersfoort is onze voorraad van vatgerijpte Grand Prestige van Hertog Jan. Deze verschillende vatgerijpte GP’s zijn alleen bij ons verkrijgbaar in flessen van 0,75 cl. Dus kom met je bier vrienden dit goddelijk bier proeven !

Wij behoren tot het exclusieve Genootschap van Hertog Jan en zijn uitgeroepen tot Beste Vriendenkring Hertog Jan Café van nederland in 2011 !!

Wilt u met uw gezelschap een feestje vieren, lekker op het terras komen Barbecuen, of voor een avond uw eigen café hebben ?
Wij denken alleen maar in mogelijkheden !

Vraag per email informatie aan : info@ontdekjestad.nl of bel naar 033-4635662