Stadscafé In den Grooten Slock

In dit prachtige authentieke café schenkt men de bieren van Hertog Jan en daarnaast nog veel meer. Wij passen de bieren op de seizoenen aan. Een echt biercafé waar gastvrijheid en bierkennis een vanzelfsprekendheid is.

Bieren

Kom lekker borrelen en/of eten in ons mooie stadscafé. Voor lunch en diner !

Dit prachtige authentieke Stadscafé staat op plaats nummer 54 van de Café Top 100 van Nederland !

Op de Tap hebben wij een 9 tal bieren die per seizoen wisselen. Daarnaast zijn er nog veel bieren te krijgen per fles.

In Stadscafé In den Grooten Slock kan men diverse versnapering van de uitgebreide menukaart nuttigen tijdens de lunch of diner. ’s Avonds is het een gezellige plek om na te borrelen, of om gewoon een biertje te pakken. Wij zijn trots op onze kwaliteitsproducten van Hertog Jan, Segafredo en Coca Cola. Wij beschikken over een zeer uitgebreide bierkaart en hebben 9 tappunten voor een ruim assortiment tapbieren, die mee wisselen met de seizoenen.

 

Uniek in Amersfoort is onze voorraad van vatgerijpte Grand Prestige van Hertog Jan. Deze verschillende vatgerijpte GP’s zijn alleen bij ons verkrijgbaar in flessen van 0,75 cl. Dus kom met je bier vrienden dit goddelijk bier proeven !

Wij behoren tot het exclusieve Genootschap van Hertog Jan en zijn uitgeroepen tot Beste Vriendenkring Hertog Jan Café van nederland in 2011 !!

Wilt u met uw gezelschap een feestje vieren, lekker op het terras komen Barbecuen, of voor een avond uw eigen café hebben ?
Wij denken alleen maar in mogelijkheden !

Vraag per email informatie aan : info@ontdekjestad.nl of bel naar 033-4635662

0