Stadscafé In den Grooten Slock

Geachte gast,

Vanaf 1 juni 202 mogen wij weer onze Drie Pandjes open en u als gast weer ontvangen. Er zijn  (helaas) nog wel beperkende maatregelen van kracht, waar wij ons aan dienen te houden. Zo moet u wanneer u binnen in onze locaties wilt lunchen, dineren of borrelen een reservering maken online. Wij zullen tijdsblokken maken, zodat wij meerdere shifts kunnen draaien op een dag en avond en dus meer gasten kunnen laten genieten van ons aanbod. Dit bereiden wij momenteel voor.

Reserveren kunt u ook aan de deur doen bij onze gastvrouw/gastheer. Hier wordt u gevraagd of u klachten heeft en worden uw gegevens genoteerd.
Wij zullen signalering gebruiken om de passanten aan te geven of er binnen al dan niet plaatsen vrij zijn.Wij zijn 7 dagen per week open.

In den Grooten Slock is het oudste café van Amersfoort, en ademt ook absoluut die sfeer uit. Het café heeft alles wat men van een Stadscafé mag verwachten, en meer! Wij beschikken over een prachtig in de zon gelegen terras. Het terras kan overdekt worden en is voorzien van verwarming.

Dit prachtige authentieke Stadscafé staat op plaats nummer 54 van de Café Top 100 van Nederland !

Bij Ontdekjestad is er voor ieder wat wils, van personeelsuitje tot familiefeest, van bedrijfsfeest tot relatiebijeenkomst. Wilt u weten wat u allemaal kunt doen tijdens een dagje uit in Amersfoort?