Stadscafé In den Grooten Slock

Geachte gast,

Vanaf 1 juni 2020 mogen wij weer onze Drie Pandjes openen en u mogen wij u als gast weer ontvangen. Er zijn helaas nog wel beperkende maatregelen van kracht, waar wij ons aan dienen te houden. Zo moet u wanneer u binnen in onze locaties wilt lunchen, dineren of borrelen een reservering maken online.
Reserveren kunt u ook aan de deur doen bij onze gastvrouw/gastheer. Hier wordt u gevraagd of u klachten heeft en worden uw gegevens genoteerd.
Zolang wij ivm met de 1,5 m regel een beperking in zitplaatsen hebben, zullen wij geen reserveringen accepteren van Gift For You arrangementen.

Wij zijn 7 dagen per week open.

In den Grooten Slock is het oudste café van Amersfoort, en ademt ook absoluut die sfeer uit. Het café heeft alles wat men van een Stadscafé mag verwachten, en meer! Wij beschikken over een prachtig in de zon gelegen terras. Het terras kan overdekt worden en is voorzien van verwarming.

Dit prachtige authentieke Stadscafé staat op plaats nummer 54 van de Café Top 100 van Nederland !

Bij Ontdekjestad is er voor ieder wat wils, van personeelsuitje tot familiefeest, van bedrijfsfeest tot relatiebijeenkomst. Wilt u weten wat u allemaal kunt doen tijdens een dagje uit in Amersfoort?

0