Restaurant In den “Kleinen” Hap

Geachte gast,

Vanaf 1 juni 202 mogen wij weer onze Drie Pandjes open en u als gast weer ontvangen. Er zijn  (helaas) nog wel beperkende maatregelen van kracht, waar wij ons aan dienen te houden. Zo moet u wanneer u binnen in onze locaties wilt lunchen, dineren of borrelen een reservering maken online. Wij zullen tijdsblokken maken, zodat wij meerdere shifts kunnen draaien op een dag en avond en dus meer gasten kunnen laten genieten van ons aanbod. Dit bereiden wij momenteel voor.

Reserveren kunt u ook aan de deur doen bij onze gastvrouw/gastheer. Hier wordt u gevraagd of u klachten heeft en worden uw gegevens genoteerd.
Wij zullen signalering gebruiken om de passanten aan te geven of er binnen al dan niet plaatsen vrij zijn.Wij zijn 7 dagen per week open.

In den Kleinen Hap is onder de Amersfoortse bevolking al jaren een begrip. Gelegen in de binnenstad, is het al meer dan 30 jaar dé vaste plek voor het winkelende publiek.

Bij Ontdekjestad is er voor ieder wat wils, van personeelsuitje tot familiefeest, van bedrijfsfeest tot relatiebijeenkomst. Wilt u weten wat u allemaal kunt doen tijdens een dagje uit in Amersfoort?