Eetcafé Happerij & Tapperij

Gevestigd in de binnenstad kenmerkt eetcafé Happerij & Tapperij zich door een geheel eigen sfeer en uitstraling en is het beste te omschrijven als een mix van modern en mediterraan.

Over “Happerij & Tapperij”

Van Zondag t/m Woensdag zijn wij vanaf 18.00 uur gesloten.
Op deze avonden zijn wij beschikbaar voor gezelschappen voor bijvoorbeeld Kook/BBQ Workshop of diners. Ook is het mogelijk om met gezelschappen zelf uw gerechten te bereiden op onze tafel bakplaten.
Groepen vanaf 10 personen zijn van harte welkom in een exclusief voor u beschikbare ruimte.
Voor meer info mailt u naar kruispunt033@gmail.com

In de diner kaart vindt u een ruime keuze aan warme en koude gerechten. De meeste gerechten kunnen ook in halve porties worden geserveerd. Zo kunt u meerdere gangen bestellen en de kleine eter kan toch gezellig de drie gangen mee eten.
Informatie over arrangementen voor groepen vindt u op www.ontdekjestad.nl

Buiten de menukaart om serveren wij gerechten die uitstekend bij het seizoen passen.
Uiteraard zijn wij ook geopend voor lunch, high tea of borrel met een ruime keuze aan finger food.

Voor meer info: kruispunt033@gmail.com

Al dit lekkers is te proeven in combinatie met mooie wijnen en speciaal bieren.

Per 1 januari 2018 zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan met een fantastische locatie in de Amersfoortse binnenstad. Deze locatie is geschikt voor maximaal 18 personen en voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kan uw bijeenkomst uitstekend gecombineerd worden met een rondwandeling of rondvaart in onze prachtige binnenstad. Uiteraard verzorgen wij ook graag een #bier – of een #culinaire wandeling Al onze overige arrangementen zijn uiteraard hiermee ook te combineren, verzorgd door ons bedrijf www.ontdekjestad.nl 
Kijk op www.hetgasthuys.nl voor een impressie van deze magnifieke locatie.