Groepen en diner.

Groepen zijn bij ons van harte welkom.

Voor groepen is onze locatie uitermate geschikt voor het verzorgen van  groepsdiners  en  bedrijfsuitjes in de historische binnenstad van Amersfoort. Buffetten, barbecues, live cooking, kookworkshop of walking dinner. Alles hebben we in de afgelopen 32 jaar wel mogen verzorgen. De verzorging van uw gezelschap en de ontzorging van het organiseren van uw event is bij ons in vertrouwde handen.

Via ons bedrijf www.ontdekjestad.nl verzorgen wij geheel verzorgde arrangementen voor groepen en bedrijfsuitjes.

 Groepen

Voor groepen hebben wij diverse mogelijkheden en locaties ter beschikking.

Van Zondag t/m Woensdag zijn wij vanaf 18.00 uur gesloten.
Op deze avonden zijn wij beschikbaar voor gezelschappen voor bijvoorbeeld een Kook- of BBQ Workshop of diners. Ook is het mogelijk om met groepen zelf uw gerechten te bereiden op onze tafel bakplaten.
Groepen vanaf 10 personen zijn van harte welkom in een exclusief voor u beschikbare ruimte. Uiteraard zijn onze locaties ook geschikt om u overdag te ontvangen. Wij verzorgen graag uw compleet verzorgd arrangement in Amersfoort. Ontzorgen is al 31 jaar onze kracht.

Voor meer info mailt u naar 3pandjes@gmail.com 

In de diner kaart vindt u een ruime keuze aan warme en koude gerechten. De meeste gerechten kunnen ook in halve porties worden geserveerd. Zo kunt u meerdere gangen bestellen en de kleine eter kan toch gezellig de drie gangen mee eten.
Informatie over arrangementen voor groepen vindt u op www.ontdekjestad.nl

Buiten de menukaart om serveren wij gerechten die uitstekend bij het seizoen passen.
Uiteraard zijn wij ook geopend voor lunch, high tea of borrel met een ruime keuze aan fingerfood.

Voor meer info kunt u mailen naar:  3pandjes@gmail.com

Al onze gerechten kunt u combineren met onze mooie wijnen en speciaal bieren.

Per 1 januari 2018 zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan met een fantastische locatie in de Amersfoortse binnenstad. Deze locatie is geschikt voor maximaal 21 personen en voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kan uw bijeenkomst uitstekend gecombineerd worden met een rondwandeling of rondvaart in onze prachtige binnenstad. Uiteraard verzorgen wij ook graag een #bier – of een #culinaire wandeling Al onze overige arrangementen zijn uiteraard hiermee ook te combineren, verzorgd door ons bedrijf www.ontdekjestad.nl 
Kijk op www.hetgasthuys.nl voor een impressie van deze magnifieke locatie.

0